Nyheter

25. jun, 2019

Millebos Kita er parret med NUCH Russla`Vaenga I-Gud Demeter.

Begge foreldrene er HD frie A med svært gode helselinjer.

Kita er en veldig søt, rolig, trivelig og rasetypisk gårdshund som bor hos forverter her i Skien. Hun har et veldig trivelig valpekull etter seg fra før.

Trym er en avbalansert flott og rasetypisk hannhund som er aktiv i hundesporten med gode resultater både på utstilling, agility og rallylydighet. Han trenes også innfor blant annet smeller.

Ved interesse for denne kombinasjonen, ta kontakt og gi god informasjon om hva dere kan tilby en valp fra vårt oppdrett! Kul

2. nov, 2018

Millebos Olivia og Nicavis Frisco fikk valper 24.10.18

Desverre mistet vi 3 flotte valper under fødsel, men vi gleder oss over to fine tisper.

Begge valpene i kullet er reservert.

12. okt, 2018

Svangerskap på hund er kort og det  ca 10 dager til fødsel. Vi er overhodet ikke i tvil om at det er valper i magen Kul Der er er det masse liv og røre om dagen og det er en fantstisk følelse og kjenne hvordan valpene bukter seg inni i den store magen HjerteFormen til Olivia er strålende og jeg vil påstå at hun er sprekere nå enn det hun var før parring VinkerHun vil fortsatt være med på turer og lek selv om magen nå er stor og tung.

 

1. okt, 2018

Millebos Olivia er parret og valper ventes siste uken i oktober.Hjerte

Vi parret Olivia sist høst ,men hun gikk da desverre tom. Vi har derfor valgt å vente med å legge ut opplysninger om forventet fødsel frem til nå.

Vi har ikke tatt en drektighets test på henne ennå, men hun har alle tegn på at hun er i lykkelige omstendigheter og vi kjenner at vi nå kan glede oss over hva som er i vente i oktober.Kul

Vi har under dette året her hatt stor pågang på forespørseler etter valper. Jeg anbefaler alle som ønsker å kjøpe valp fra oss om å lese på vår hjemmeside på fanen der det står om kennelen. 

Vi er opptatt av at valper fra oss får varige og gode hjem. Vi synes det er et stort ansvar å være oppdrettere og vi ønsker å bruke tid på i finne de rette hjemmene for våre valper. Det er viktig at det å kjøpe hund fra oss er en gjennomtenkt beslutning .Familien skal ha tid og ressurser til å ta til seg en liten valp og følge den fra valpe stadiet, til tenåringsstadiet, voksenlivet, pensjonist livet og helt til de siste dagene i livet.

Vi har fått mange flotte henvendelser og alle er ikke besvart ennå. Vi kommer til å ta kontakt med de som ønsker valp når fødselen nærmer seg.Kul

24. des, 2017

Vi ønsker alle våre Valpekunder en god jul og et riktig godt  nytt år! 🌲✨🌲